ONZE GESCHIEDENIS

In de jaren ’50 van de afgelopen eeuw is Dasselaar gestart door Evert van Dasselaar als een groothandel in eieren, maar dit is inmiddels uitgebreid naar een volwaardige horecagroothandel.

Dasselaar richt zich sinds geruime tijd op de Aziatische keuken. Bijna alle producten die de Aziatische horeca wenst, zijn inmiddels aan ons assortiment toegevoegd. De dagelijkse leiding ligt tegenwoordig bij Freek van Dasselaar en zijn zoon Eddie van Dasselaar.

Over Ons

ASSORTIMENT

Assortiment

In de loop der jaren heeft Dasselaar een klantenbestand van ruim 1000 afnemers opgebouwd. Onze klanten kunnen bij ons rekenen op een ruim assortiment van meer dan 6000 artikelen, verdeeld over de meest uiteenlopende keukens.

Het streven voor door Dasselaar is voor ieder type keuken een totaal assortiment te kunnen aanbieden. Van traditioneel specialiteiten restaurant tot aan de meest moderne wereldkeukens. Ook gaan wij graag de uitdaging met u aan voor wat betreft nieuwe concepten.

Het assortiment bestaat uit vers, diepvries & droge waren. Gebaseerd op de Aziatische keuken, zoals rijsttafel-producten, conserven en buitenlandse grondstoffen.

Hierdoor is Dasselaar uitermate geschikt als leverancier voor afnemers binnen de professionele Aziatische keuken. Mocht u onverhoopt toch iets missen, laat het ons weten en wij gaan altijd op zoek naar een voor u passende oplossing!

Bezorging

Op logistiek gebied tracht Dasselaar B.V vooruitstrevend te zijn. Zo wordt er gebruikt van vrachtwagens met het zogenaamde 3 compartimenten concept. Dit houdt in dat wij gescheiden zowel, vers, diepvries en droge producten kunnen vervoeren. Planning en belading van de vrachtwagens zijn onder eigen beheer om zo snel te kunnen schakelen en om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen. U als klant staat centraal.

Locatie

Dasselaar is al sinds 1944 gevestigd in Nijkerk. Onze huidige locatie staat aan de Galvanistraat 44 in Nijkerk. Een op de operatie gerichte locatie op een industrieterrein in het midden van het land. Gelegen centraal in het land onder de rook van Amersfoort. Deze locatie is destijds gebouwd speciaal gericht om al onze activiteiten en disciplines zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. De ruimte is in totaal zo’n 6000 m2 verdeelt over kantoren, vrieshuis, koeling en droogwaren magazijn.

Dasselaar heeft de lat voor service hoog liggen; Wij zijn er stellig in dat u op ons moet kunnen rekenen alszijnde een betrouwbare partner voor uw bedrijf. Ook denken wij graag met de klant mee en gaan we altijd opzoek naar een oplossing of alternatief. Dat is voor u prettig samenwerken!

 

Onze aanbiedingen

FOLDER

Elke 3 weken hebben wij diverse producten in de aanbieding. Wilt u ook tegen de scherpste prijs inkopen? Houd onze actie folder op de website dan goed in de gaten!

Dasselaar,

OOK UW PARTNER?