Assortiment

Ons assortiment biedt u de mogelijkheid om al uw producten bij één leverancier te bestellen. Kwaliteit gekoppeld aan een juiste prijs. Nieuwe merken, innovaties en specifieke klantwensen, graag vullen wij deze voor u in. Wij bieden een zeer breed en diep assortiment aan en trachten deze ook keurig volgens afspraak bij u te leveren, zoals het hoort!

Volledig assortiment

Heeft u nu een niet Aziatisch restaurant of slechts een beperkte behoefte aan Aziatische producten? Dan is het altijd de moeite waard u te verdiepen in ons brede en diepe assortiment. Ook voor de meer traditionele keukens, hebben wij de mogelijkheden binnen ons assortiment, deze behoeftes in te vullen. Of het nu gaat om vlees, zuivel, desserts, salades, snacks ect. Dasselaar Asian Food levert u een totaal assortiment, veelal uit voorraad en afgestemd op uw wensen.

Klik hier voor een overzicht van de door ons aan u te leveren artikelen. Zijn uw producten van wens niet opgenomen in ons assortimentsboek, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen met u bespreken welke onuitputtelijke mogelijkheden wij bieden om u te voorzien. Met een gangbaar assortiment van 3500 producten welke wij op klantniveau kunnen leveren, gaat dit zeker lukken.

Neem contact op

Assortiment

Chinees-Indonesisch

Hier ligt onze basis. Begonnen in de jaren '60 met inkoop, verkoop van eieren en kipproducten. De opkomst van de Chinese cultuur heeft ons de richting gegeven in onze specialisatie van de uitgebreide Aziatische keuken.

U kunt wel zeggen dat we zijn meegegroeid met de ontwikkeling van de verschillende keukens en mensen.

Bekijk assortiment

Japans

Ook in de Japanse keuken heeft de ontwikkeling niet stilgestaan. Van teppanyaki, tot bijzonder innovatieve All-You-Can-Eat concepten. De consument heeft ook zijn weg gevonden naar deze bijzondere eetgelegenheden.

Graag gaan wij de uitdaging met u aan om uw klanten te blijven verrassen.                 

Bekijk assortiment

All You Can Eat concepten

Als een vis in het water voelen wij ons hier. Ons assortiment is afgestemd en bedoeld om een totaal leverancier voor u te zijn. Van amuse tot dessert en alle verrassende maaltijdcomponenten die hiertoe behoren.

Producten en innovaties, vanuit alle windstreken van de wereld, niets is ons vreemd.

Bekijk assortiment

Dasselaar Asian Food, ook uw desserts specialist!

U zult het wellicht niet verwachten maar in de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot een groothandel welke zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van een zeer breed assortiment desserts. Door korte lijnen te hebben met onze producenten bestaat zelf de mogelijkheid om desserts te maken welke speciaal geschikt zijn voor uw doelgroep.

Klik hier en laat u verassen door het compleet assortiment desserts.  Top kwaliteit tegen een top prijs, wat wilt u nog meer?

Neem contact op