Transport

Logistiek is onlosmakelijk verbonden met een hoge servicegraad. Gebruikmakend van de meest moderne en op voedselveiligheid gerichte transportmiddelen zijn voor ons prioriteit. De mooie verzorgde uitstraling van de vrachtwagens zijn werkelijk een lust voor het oog.

Dedicated transport

Wij zijn een horecagroothandel met een duidelijke visie. Om die reden en niets anders hebben wij de expertise voor wat betreft transport uit handen gegeven aan onze inmiddels jarenlange partner, St van den Brink te Ermelo.

Focus op onze eigen bedrijfsvoering, groothandel zijn, is belangrijk. (Neven)activiteiten uitbesteden aan partners waarvan passie op hun vakterrein ligt en wij zodoende onze volledige aandacht kunnen geven aan onze expertise; het optimaal verzorgen en bedienen van onze klanten.

Neem contact op

Flexibel transport

Vaste chauffeurs en vaste vrachtwagens in de zeer herkenbare Dasselaar stijl. Routeplanning doen wij zelf, evenzo het correct laden van de vrachtwagens. Al de vrachtwagens zijn uitgevoerd met GPS systeem, zodat wij deze ten alle tijden kunnen volgen. Daarnaast ook uitgerust met GPS gestuurde temperatuurregistratie, waarmee u als klant altijd kunt inzien op welke temperaturen uw producten worden vervoerd en geleverd. Ook zijn de vrachtwagens voorzien van drie flexibele compartimenten, zodat wij alle disciplines, vers, droogwaren & diepvries producten, voedselveilig in een gesloten circuit bij u aan kunnen leveren. Of het nu palletgoederen zijn of losse colli’s, door deze gecreëerde flexibiliteit is dit allemaal mogelijk.

Wilt u gegevens ontvangen voor uw kwaliteitshandboek, geen punt, deze sturen wij naar u toe. Het neusje van de zalm en uniek in onze sector!

De voordelen van Dasselaar

De betrouwbare weg voor kwaliteitsproducten tot in uw keuken.

Klantgericht

Alles is er bij ons op gericht de wensen van de klant te vervullen. Als klant staat u centraal binnen ons bedrijf. Wij streven ten alle tijden naar tevreden klanten. Of het nu gaat om producten, logistiek, kwaliteit en uw wensen.

Totaal assortiment

Wij streven ernaar dat wij aan alle klantwensen kunnen voldoen op het gebied van vers, droogwaren & diepvries producten. Zoekt u een product, in welk genre dan ook. Wij doen er alles aan, u te ontzorgen!

Ervaring

Letterlijk opgegroeid met onze klanten. Van opa op vader, op zoon. Puur specialisme met medewerkers met zeer lange ervaring in ons marktsegment. Aanstekelijke passie voor ons vak, zorgt dat u bij ons op het juiste adres bent.